27.11.2016

Мерак (Serbia)

Merak Svetlo Pivo

Panimo: Carlsberg Serbia
Alkuperämaa: Serbia

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 4,5 %

Kantavierre: 10,3 °P

Maku: Merak on jälkimaultaan kuiva ja katkera olut. Siinä makean maltainen ja viljainen aromi sekoittuu maissiseen ja ruohomaiseen kokonaisuuteen. Lisäksi hento sitruksisuus raikastuttaa mukavasti.

Tuoksu: Oluen tuoksu on makea ja jotenkin epäpuhdas. Sen aromi on viljainen ja maissinen sekä maltainen ja ruohomainen. Myös siinä esiintyy hivenen sitrusmaista aromikkuutta aivan makunsa kaltaisesti.



Ulkonäkö ja koostumus: Rungoltaan olut on läpinäkyvä ja kullanvärinen sekä vaahtokukaltaan vaalea ja pehmeän samettinen. Sen koostumus on keskitäyteläinen ja suutuntuma matalahiilihappoinen sekä hyvin vetinen.

Loppukommentit: Merak Svetlo Pivon valmistus aloitettiin vuonna 2009. Sitä on myynnissä pienistä pulloista ja tölkeistä aina 2 litraa muovipulloon asti. Se on hinnaltaan hyvin halpaa, mikä näkyy valitettavasti myös oluen laadussa. Omaan makuuni se oli huonoin serbialaisista oluista ja ei tehnyt minkäänlaista vaikutusta. Jos jokaisella maalla pitää olla jokin "bulkkiolut", olkoon se serbialaisilla vaikka tämä.

Arvio: 48/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti