10.7.2016

Left Coast Voo Doo American Stout

Left Coast Voo Doo American Stout

Panimo: Left Coast Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Imperial Stout
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 8,0 %

IBU-arvo: 37,8

Humalat: Simcoe ja Cascade

Maku: Voo Doo American Stout on paahtomaltainen ja pehmeän suklainen olut, jossa maistuu runsaan kahvinen sekä makean karamellinen sekoitus. Aromia voi kuvailla lisäksi tumma hedelmäiseksi sekä kaakaoiseksi. Oluen humalointi on melko voimakasta ja jälkimaku hyvin katkera.

Tuoksu: Oluen tuoksu on makuaan enemmän suklainen ja makean karamellinen, mutta myös hennosti vaniljainen. Muuten aromit ovat lähes identtiset ja samalla puhtaat.

Ulkonäkö ja koostumus: Tämän keskitäyteläisen oluen suutuntuma on melko öljymäinen sekä keskihiilihappoinen. Sen mustanruskeaa ja valoa läpäisemätöntä runkoa kaunistaa beigen värinen, kermainen vaahtokukka.

Loppukommentit: Left Coast Voo Doo oli lähtökohtaisesti todella mielenkiintoinen olut, joka osottautui loppujen lopuksi pienoiseksi pettymykseksi. Sen suurin ongelma oli sen maku, joka ei kaikesta monimuotoisuudestaan huolimatta toiminut toivotulla tavalla. Koostumukseltaan ja suutuntumaltaan se ei ollut yhtään hullumpi, mutta se ei vain riittä pelastamaan muuten väljää kokonaisuutta. Näistä syistä valtavan hyvää arvosanaa sille on vaikea antaa.

Arvio: 69/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti