15.7.2016

Port Brewing Shark Attack Double Red Ale

Port Brewing Shark Attack Double Red Ale

Panimo: Port Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: American Strong Ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 9,0 %

Maltaat: Crystal
Humalat: Cascade ja Centennial

Maku: Tämä voimakkaasti humaloitu olut on maultaan makean karamellinen, melko mausteinen sekä runsaan maltainen. Sen raikkaan sitruksinen ja erittäin havuinen aromi sekoittuu tuoreen hedelmäiseen kokonaisuuteen.

Tuoksu: Oluen tuoksua voi kuvailla hedelmäisen maltaiseksi sekä greippisen sitruksiseksi. Myös makeaa karamellisuutta sekä rusinaisia nyansseja on havaittavissa.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on melko täyteläinen ja suutuntumaltaan keskihiilihappoinen sekä erittäin öljymäinen. Väriltään se on viininpunainen ja vaahtokukaltaan äärimmäisen tuuhea sekä hivenen kermainen.

Loppukommentit: Port Brewingin Shark Attack on mielenkiintoinen ja hyvin valmistettu olut. Sen erittäin monipuolinen ja runsasarominen makumaailma tekevät siitä hyvin nautinnollisen. Sen suutuntuma on miellyttävä ja alkoholi lämmittää mukavasti. Oluessa on käytetty yhdysvaltalaisia humalalajikkeitta todella runsaasti ja ne tekevät humaloinnista voimakasta ja selkeästi erottuvaa. Kokonaisuutena se on hyvä olut, muttei lukeudu siitä huolimatta omiin suosikkeihini.

Arvio: 78/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti