6.8.2016

Dorada Ice (Guatemala)

Dorada Ice

Panimo: Cerveceria Centro Americana
Alkuperämaa: Guatemala

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,3 %

Maku: Dorada Ice on todella raikas olut. Sen makean maltaista ja kevyen maissista aromia täydentää tuoreen hedelmäinen sekä melko ruohoinen kokonaisuus. Myös viljaista ja hivenen yrttistä vivahteikkuutta on havaittavissa.

Tuoksu: Oluen tuoksua voi luonnehtia todella selkeä aromiseksi, mutta samalla myös melko kevyeksi. Se muistuttaa hyvin pitkälti oluen makua, painottuen kuitenkin enemmän maltaiseen ja ruohoiseen kokonaisuuteen.



Ulkonäkö ja koostumus: Koostumukseltaan se on hyvin kevyt ja suutuntumaltaan matalahiilihappoinen sekä hieman vetinen. Sen kirkkaankeltaista ja läpinäkyvää runkoa koristaa vaalea sekä pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Dorada Ice on kohtalaisen hyvä, muttei kuitekaan kovin erikoinen olut. Olisin toivonut siltä hieman ryhdikkäämpää otetta. Se olisi voinut olla koostumukseltaan täyteläisempi ja ehdottomasti jonkin verran maukkaampi. Huono olut se ei missään nimessä ollut, mutta siinä esiintyi liikaa pieniä puutteita, jotka alensivat arvosanaa selkeästi. Arvioisin sen Guatemalassa juomistani oluista heikoimmaksi.

Arvio: 62/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti