3.8.2016

Victoria (Meksiko)

Victoria

Panimo: Grupo Modelo (Corona)
Alkuperämaa: Meksiko

Tyyli: Amber Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 4,0 %

Maku: Oluen makua voi kuvailla keksimäisen maltaiseksi ja makean hunajaiseksi. Sen aromi on lisäksi sopivan mausteinen sekä hieman ruohoinen ja hedelmäinen. Myös viljaista vivahteikkuutta on havaittavissa.

Tuoksu: Tuoksultaan olut on pehmeän maltainen sekä melko mausteinen. Sen aromia voi luonnehtia lisäksi hivenen maissiseksi sekä hieman hedelmäiseksi.

Ulkonäkö ja koostumus: Tämän melko kevyen oluen suutuntuma on matalahiilihappoinen sekä hieman vetinen. Sen meripihkan väristä runkoa koristaa vaalea ja pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Victoria on kohtalaisen hyvä perusolut. Sen kevyt ja samalla kuitenkin sopivan aromikas kokonaisuus takaavat miellyttävän makuelämyksen. Se sopii mainiosti lämpimään ilmastoon nautittavaksi sekä paikallisten ruokien seuraksi. Join sitä Meksikossa sekä pullo että tölkkimuodossa ja sitä oli kohtuullisen helposti löydettävissä. Hintatasoltaan se oli melko edullinen kuten suurin osa muistakin meksikolais oluista. Uskon vahvasti, että tätäkin olutta löytyy vielä jatkossa myös suomalaisten ruokakauppojen hyllyiltä, joten ei muuta kuin odottomaan sitä hetkeä...

Arvio: 66/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti