17.8.2016

La Guillotine

La Guillotine

Panimo: Brouwerij Huyghe
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen vahva ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 8,5 %

Humalat: Saaz, Brewers Gold ja Amarillo

Maku: La Guillotine on perusmaultaan hyvin makea ja alkoholinen. Sen rungon muodostavat makean maltainen ja hunajainen aromi, joka täydentyy tuoreen hedelmäisellä ja hiivaisella kokonaisuudella. Se on lisäksi kevyesti mausteinen sekä jälkimaultaan suun pintoja lämmittävä.

Tuoksu: Tuoksultaan se on sitruksinen ja hiivanen sekä hedelmäinen ja mausteinen. Sille tyypillistä on lisäksi makean hunajainen aromi, joka pehmentää mukavasti muuten voimakasaromista kokonaisuutta.

Ulkonäkö ja koostumus: Se on keskitäyteläinen olut, jonka suutuntuma on keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Väriltään se on kullankeltainen ja vaahtokukaltaan todella runsas sekä hivenen kermainen.

Loppukommentit: La Guillotine oli pienoinen pettymys. Parasta siinä oli sen hieno nimi ja etiketti. Maultaan se oli kohtalainen, muttei millään asteella yllätyksellinen. Sen koostumus toimi mainiosti ja suutuntuma oli miellyttävä. Se oli hyvin valmistettu olut, mutta ei vastannut sille asettamiani odotuksia. Näin ollen 60 pistettä tuntui tällä kertaa sopivalta arvosanalta.

Arvio: 60/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti