24.8.2016

Ugly Duck Miami Vice

Ugly Duck Miami Vice

Panimo: Indslev Bryggeri
Alkuperämaa: Tanska

Tyyli: American Pale Ale (APA)
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,8 %

Maltaat: Pale Ale ja Caramel
Humalat: Cascade, Citra ja Mosaic

Maku: Oluessa maistuu trooppisen hedelmäinen ja raikkaan sitruksinen aromi sekä pehmeä maltaisuus. Sen maku on lisäksi makean karamellinen sekä melko havumainen. Jälkimaultaan se on melko kuiva ja humaloinniltaan keskiasteinen.

Tuoksu: Sen trooppisen hedelmäistä ja keksimäisen maltaista aromia tukee kirpeän sitruksinen sekä makean karamellinen kokonaisuus.


Ulkonäkö ja koostumus: Oluen keskitäyteläistä koostumusta ryhdittää keskihiilihappoinen sekä hieman öljymäinen suutuntuma. Sen meripihkan väristä ja hyvin sameaa runkoa päällystää vaalea sekä melko niukka vaahtokukka.

Loppukommentit: Ugly Duckin Miami Vice on luotu kunnioittamaan legendaarista tv-sarjaa, jossa Crockett ja Tubbs seikkailivat vuosina 1984-1990. Olen itse ollut aina sarjan fani ja siksi tämä olut oli ehdottomasti saatava. Sen ainoa merkittävä ongelma oli sen liian sitruksinen aromi, joka dominoi liikaa kokonaisuutta. Muuten se oli hyvin valmistettu ja suutuntumaltaan miellyttävä olut, joka jakaa varmasti mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Arvio: 72/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti