11.8.2016

Plevnan Panimosima

Plevnan Panimosima

Panimo: Koskipanimo Oy
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: Sima
Käymistapa: Oluthiiva käyminen
Alkoholi: 5,0 %

Erityistietoa: Panimosima on perinnejuoma, joka on valmistettu käymisen avulla. Siinä on käytetty raaka-aineina hunajaa, fariini- ja hedelmäsokereita, sitruunaa ja humalaa.

Maku: Panimosimaa voi luonnehtia maultaan makean hunajaiseksi ja raikkaan sitruunaiseksi sekä hieman hedelmäiseksi. Siinä maistuu lisäksi kevyen sokerinen ja hennosti kukkainen aromi.

Tuoksu: Aromiltaan olut on hyvin pitkälti makunsa kaltainen ja erittäin selkeä. Humaloinniltaan se on kevyt ja kokonaisuutena muutenkin hyvin mieto.


Ulkonäkö ja koostumus: Tällä keskitäyteläisellä oluella on keskihiilihappoinen sekä melko öljymäinen suutuntuma. Sen kirkkaankeltaista ja läpinäkyvää runkoa kaunistaa vaalea sekä pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Plevnan Panimosima tarjoaa hyvän vaihtoehdon kevyiden oluiden ystäville. Se on todella raikas ja makea juoma, jonka kevyt ja helposti nautittava koostumus tekevät siitä melko nautinnollisen kokonaisuuden. Mielestäni se on kohtalaisen hyvä luomus, joka toimi oivallisesti siihen tarkoitukseen, mihin se oli luotu.

Arvio: 63/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti