2.8.2016

Presidente Pilsener (Dominikaaninen tasavalta)

Presidente Pilsener

Panimo: Cerveceria Nacionál Dominicana
Alkuperämaa: Dominikaaninen tasavalta

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,0 %

Maku: Oluessa maistuu leipämäisen maltainen ja ruohoinen aromi sekä kevyt yrttisyys. Sen maku on lisäksi tuoreen viljainen ja hennosti hedelmäinen sekä hivenen sitruksinen.

Tuoksu: Oluen tuoksu on puolestaan hyvin kevyt ja pääaromiltaan ruohoinen. Siinä on havaittavissa lisäksi pehmeän maltainen ja viljainen aromi sekä hento maissisuus.

Ulkonäkö ja koostumus: Koostumukseltaan olut on melko kevyt ja suutuntumaltaan matalahiilihappoinen ja vetinen. Sen kullanväristä runkoa päällystää vaalea ja pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Ensimmäisen kerran törmäsin tähän olueeseen vuonna 2006, jolloin olin vierailemassa Dominikaanisessa tasavallassa. Tällä kertaa löysin sen belizeläisen ruokakaupan kylmäkaapista. Ihmetyksekseni huomasin, että tämän kyseisen erän olut oli valmistettu St. Vincent ja Grenadiinien saarella. Myöhemmin minulle selvisi, että heillä oli lisenssi valmistaa ja myydä eteenpäin tätä erittäin suosittua karibialaista olutta. Presidente Pilsener lukeutuu kevyiden ja raikkaiden perusoluiden juokkoon, joiden suurin tarkoitus on toimia erinomaisena janon sammuttajana. Mikään tajunnanräjäyttäjä se ei siis ole, mutta jos siihen sattuu jossain törmäämään niin kannattaa sitä ehdottomasti kokeilla.

Arvio: 69/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti