2.9.2016

Abbaye des Rocs La Montagnarde

Abbaye des Rocs La Montagnarde

Panimo: Brasserie de l'Abbaye des Rocs
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen vahva ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 9,0 %

Maku: La Montagnarde on runsaan hedelmäinen, pehmeän maltainen sekä makea karamellinen olut. Lisäksi luonnehtisin sen makua myös mausteiseksi ja belgihiivaiseksi sekä sen jälkimakua kevyesti alkoholiseksi ja erittäin katkeraksi.

Tuoksu: Sen tuoksua hallitsee tuoreen hedelmäinen ja hiivaisen mausteinen aromi. Myös kevyttä maltaisuutta ja makeaa karamellisuutta on havaittavissa.

Ulkonäkö ja koostumus: Tällä keskitäyteläisellä oluella on voimakkaasti hiilihappoinen sekä suun pintoja peittävä suutuntuma. Sen runko on meripihkan värinen ja vaahtokukka vaalea sekä hieman kermainen.

Loppukommentit: La Montagnarde on yksi Brasserie de l'Abbaye des Rocsin hienoista ja tyylikkäsistä oluista. Oma suosikkini heiltä on Brune, joka edustaa ehdonta belgialaista huippuosaamista. Tämä olut jää kuitenkin sen varjoon, ollen siistä huolimatta erinomainen luomus. Sen aromi on hyvin monipuolinen ja kokonaisuus toimii mainiosti. Sille voi antaa kiitosta monesta asiasta ja sitä voi suositella läpimästi kaikille belgialaisten oluiden ystäville.

Arvio: 82/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti