7.9.2016

Saimaan Brewer's Special Joker Hop Ale (Erä 8)

Brewer's Special Joker Hop Ale

Panimo: Saimaan Juomatehdas
Alkuperämaa: Suomi

Tyyli: American Pale Ale (APA)
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 4,7 %

Maltaat: Pale Ale, Wheat

Kantavierre: 11,5 °P
Katkeroaineet: 30 EBU
Väri: 19 EBC

Tarjoilulämpötila: 7-9 °C

Maku: Joker Hop Alen maku oli jotenkin sekava ja hieman epäpuhdas. Siinä maistui hedelmäinen ja vehnäinen aromi sekä yrttinen mausteisuus. Se oli lisäksi pehmeän maltainen ja hyvin viljainen sekä kevyesti hiivainen. Sen humalointi oli melko kevyttä ja jälkimaku vain kevyesti katkera.

Tuoksu: Oluen tuoksu oli kovin tunkkainen ja jopa hieman hapan. Sen aromista erottui hedelmäisyyttä ja yrttisyyttä sekä vehnäisen maltaista ja hiivaista aromikkuutta.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen suutuntuma oli keskihiilihappoinen sekä hieman metallinen ja koostumus keskitäyteläinen. Väriltään se oli aprikoosimainen ja erittäin samea ja vaahtokukaltaan vaalea sekä todella samettinen.

Loppukommentit: Joker Hop Ale oli tuotteena hyvin tuttu minulle entuudestaan. Olin aiemmin juonut erien 1-6 versiot, joista omaa muistiini paras taisi olla erän 6 olut eli "JaskanKaljat-edition".  Joker Hop Ale:ssa humalointi vaihtuu aina erän mukana, joten koskaan ei tiedä, miltä uusi versio maistuu. Tämänkertainen 8 erän versio oli valitettavan kehno. Kuten aiemmin totesin se oli kokonaisuutena hyvin sekava ja ei tehnyt vaikutusta minuun. Tuotteina Joker Hop Alet eivät ole yhtään hullumpia ja hauskin tapa maistella niitä on ostaa useamman erän tuotteet vierekkäin ja tehdä vaikka sokkotesti.

Arvio: 58/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti