16.9.2016

Ridgeway Insanely Bad Elf

Ridgeway Insanely Bad Elf

Panimo: Ridgeway Brewing (Hepworth)
Alkuperämaa: Englanti

Tyyli: Barley Wine
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 11,2 %

Maku: Insanely Bad Elf on erittäin tuhti ja vahvalla alkoholin aromilla höystetty olut. Siinä maistuu runsaan maltainen ja makean karamellinen aromi sekä herkullinen kuivahedelmäisyys. Sen maku on lisäksi kevyesti luumuinen ja rusinainen.

Tuoksu: Alkoholi pelaa roolinsa myös tuoksussa, muttei peitä liikaa kokonaisuutta. Sen runsaan maltaista ja makean karamellista tuoksua ryhdittää hieman mausteinen ja kuivahedelmäinen sivuaromi.




Ulkonäkö ja koostumus: Olut on täyteläinen ja suutuntumaltaan matalahiilihappoinen sekä kevyesti siirappinen. Sen korkea alkoholipitoisuus takaa pitkäkestoisen ja mukavasti lämmittävän tunteen ympäri suun pintoja. Rungoltaan olut on meripihkan värinen ja kirkas sekä vaahtokukaltaan vaalea ja pitsimäinen.

Loppukommentit: Insanely Bad Elf on yksi kolmestatoista Ridgewayn jouluoluesta, jotka tulevat myyntiin aina Syyskuun alussa. Se ei ole sarjan parhaimmistoa ja Barley Wine-tyyliseksi olueksi se on tylysti sanottuna melko huono. Sen ennakkoasetelma antaa odottaa paljon, mutta kokonaisuutena se pettää pahasti. Siitä on vaikea löytää monia positiivisia asioita ja siksi annan sille vain 60 pistettä.

"ELF WARNING: Too much of this stuff may be bad for your Elf, and may impair his ability to drive or sleigh or operate toy-making machinery".

Arvio: 60/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti